Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Баляш очолив "Наш край" на Волині

Гендиректор НВП "Гетьман" Олег Баляш очолив Волинську обласну організацію політичної партії "Наш край". Про це повідомив Перший Луцький канал.
Олег Баляш

Обласна звітно-виборча конференція партії відбулася сьогодні у селі Радовичі Турійського району Волинської області. За кандидатуру Баляша проголосували одноголосно.

Олег Баляш має дві вищі освіти, є членом політради партії "Наш край", має досвід партійної роботи, адже очолював міську Львівську партійну організацію, є багаторічним керівником науково-виробничого об'єднання "Гетьман". Він – екс-депутат Львівської обласної ради.

"Це людина з великим досвідом, яка має бажання і спроможність ефективно керувати обласною організацією. Думаю, що з його приходом партійна організація отримає новий поштовх і нові можливості для розвитку" – розповів Олександр Мазурчак, голова Центрального виконавчого комітету, співголова партії "Наш край".

Олег Баляш повідомив, що пріоритетом партії є розвиток місцевого самоврядування, євроінтеграція, цілісність країни. Також назвав дві основні цілі на найближчі два роки: перша – розбудовувати партію, пройти у Верховну Раду, аби мати змогу подавати свої законопроекти. Друга – діяти так, аби під час місцевих виборів більше партійців здобули посади в органах місцевого самоврядування. Все це для того, аби у кожному краї мати надійних представників, які розбудовували б країну.

"Більшість людей голосували з думкою, що їхній голос не впливає на вибори. А насправді всі ми – маленькі піщинки, які утворюють ґрунт, з якого повинна будуватись вся наша партійна організація, і інші напрямки роботи, куди ми хочемо рухатись" – сказав Олег Баляш.

На його думку, покращення в країні не залежать від того, що обіцяють по телевізору окремі політики.

Перший Луцький канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ