Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 60% українців вважають, що за Зеленського дороги ремонтують більше

Покращення стану доріг та збільшення їх ремонту протягом останнього року помітили 82% опитаних респондентів. Про це стало відомо з результатів опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

Якщо зважати на статистику минулих років, то відсоток задоволених значно виростає з кожним роком. Нагадаємо, що в 2020 році таких було 76%, а у 2018-2019 – близько 60%, а найбільшу заслугу в цьому вони віддали саме теперішньому Президенту випередивши міську раду буквально на 3%. 

Опитувачі вважають, що за Зеленського ремонтують доріг більше, ніж за Порошенка зі статистикою 61% проти 6%. Оцінюючи якість доріг за обох каденцій, майже половина погодилась, що дороги є якіснішими за Зеленського (45%)

Порівнюючи всіх президентів, за те, що дороги ремонтувати стали краще за Зеленського проголосували 41% осіб. Зокрема 10% вважають, що за всіх очільників держави було однаково. 9% – стверджують, що за жодного президента не ремонтували дороги. 

Довідка.

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. 

Вибіркова сукупність:  3000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 1,8%. 

Терміни проведення: 10-13 вересня 2021 року

Водночас хочемо зазначити, що на Західній Україні відбувається такий собі резонанс. Як повідомляло Гал-інфо у нещодавньому матеріалі, мешканці трьох сіл Куликівської територіальної громади, що на Львівщині, готують акцію з перекриття міжнародного автошляху М10, через невиконані обіцянки чиновників з ремонту дороги. 

Річ у тому, що ремонтні роботи на даній дорозі проводились ще на початку 2000-х років. Провести нові ремонтні роботи селянам обіцяли ще з 2014 року, але далі обіцянок справа не дійшла. На неодноразові звернення селищної ради до відповідних підрозділів обласної адміністрації жодних реальних дій не відбувається.

Зараз вони збирають ініціативну групу та підготовлюють всі необхідні листи-попередження в селищну та обласну раду, а також поліцію й інші структури щодо акції з перекриття дороги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ