Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий пояснив, чому Центр допомоги учасникам бойових дій без керівника

Сьогодні, 21 квітня, під час засідання сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що Центр допомоги учасникам бойових дій у Львові не отримав ще свого керівника через проходження кандидатами спеціальних перевірок. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

"Був проведений конкурси на посаду керівника Центру і зараз усі матеріали за згодою учасників конкурсу передані на спецперевірку", - сказав Садовий.

За його словами, претендентів перевірять на судимість і на те, чи не пов'язані вони із злочинними угрупуваннями.

Садовий заявив, що працівники Центру повинні бути взірцем і зазначив, що, незважаючи на відсутність керівника, Центр продовжує допомагати бійцям АТО.

Він додав, що в приміщенні Центру ремонт буде завершено до травня, і працівники Центру будуть працювати у відремонтованому приміщенні з новим керівником.

Додамо, що раніше Андрій Садовий заявляв, що не отримав протокол спільного засідання комісії законності, гуманітарної комісії та міжфракційної групи з питань учасників АТО, за 30 березня, на якому розглядали кандидатів на посаду керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій у Львові.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, свої кандидатури на розгляд комісій подали сержант 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич та волонтер-доброволець Ілля Сирко.

Результати голосування депутатів:

Юрій Досяк: «за» - 9, «проти» - 1, «утримались» - 5.

Володимир Лисикевич: «за» - 1, «проти» - 0, «утримались» - 14.

Ілля Сирко: «за» - 6, «проти» - 9, «утримались» - 0.

Додамо також, що кандидат на цю посаду Ілля Сирко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, що він знімає свою кандидатуру і просить керівництво Львова її не розглядати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ