Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суші - корисний фастфуд

В наш час практично всі відвідують точки швидкого харчування і замовляють їжу в кафе і ресторанів додому. Фастфуд з кожним днем стає все популярнішим. Лікарі і дієтологи не рекомендують захоплюватися подібною їжею. Смачна піца, жирні хот-доги і гамбургери відносяться до категорії шкідливої їжі. Однак до фаст фуду відносять і суші.

Розповімо, чому потрібно замовити доставку суші прямо зараз.

користь від суші

Рис - основа правильного харчування

Основа практично всіх суші та ролів - правильно приготований рис. Можна подивитися на жителів країни висхідного сонця, де він входить в щоденний раціон. Більшість з них підтягнуті, мають чисту шкіру, здатні навіть в похилому віці займатися фізкультурою і стежити за собою. А це відмінний доказ того, що ця крупа не тільки володіє відмінним смаком, але і приносить користь організму при включенні в раціон на кожен день.

Непоганим бонусом є наявність цілого набору мікроелементів. Нутриціологи і дієтологи часто рекомендують використовувати його як заміну звичного гарніру. Це дієтична їжа завдяки невеликій кількості калорій. А ось амінокислот і вітамінів в рисі достатньо.

суші з відбірного рису

Риба і морепродукти - джерело здоров'я

Практично всі знають, що м'ясо морепродуктів і риби - джерело корисних речовин. У них містяться вітаміни групи C і B, найпотужніший антиоксидант - вітамін Е. Також в складі містяться цинк, йод, метіонін, фтор, залізо, марганець та інші мікро і макроелементи. Саме вони опиняються в організмі разом з ролами і суші. Свіжа риба не тільки містить небагато калорій, але і вирішує проблеми з серцевим м'язом і щитовидною залозою.

Трохи про водорості норі

У деяких країнах вони використовуються в якості замінника тваринного м'яса і сої. У них міститься невелика кількість калорій. При цьому вміст поживних речовин зашкалює. Вони володіють якостями, які дозволяють зміцнити стінки судин, змусити шлунок працювати правильно, а також вбирають зайвий холестерин.

лист норі для суші

Свіжі овочі - важливий компонент суші та ролів

Велика частина традиційного японського блюда готується з овочами і фруктами. Сушисти додають в блюдо свіжий огірок, помідори або авокадо. Всі знають, що ці овочі корисні для здоров'я. Можна навіть замовити веганські роли без морепродуктів і риби. Це корисна і легка їжа. Вона дозволяє запастися необхідними організму мікроелементами, і не набрати зайвих калорій.

Корисні доповнення, без яких не можна уявити процес поїдання ролів і суші

Японські страви прийнято їсти разом з соєвим соусом, васабі та маринованим імбиром. Ці добавки теж дуже корисні для здоров'я. Білок, що знаходиться в сої, містить вітаміни, залізо, фосфор, магній, марганець і натрій. Головне не переборщити з його вживанням, не дивлячись на очевидну користь, продукт досить калорійний. Регулярне помірне споживання соусу дозволяє забути про головний біль, проблеми з серцем. Продукт також корисний для жінок, він прибирає всі симптоми менопаузи і гальмує процеси старіння.

суші роли

Імбир багатий мінеральними речовинами, вітамінами і жирними кислотами. Його вживання корисно для імунітету. Васабі - джерело ефірних масел, вітамінів і мікроелементів. Ізотіоціанати, які містяться тут, уповільнюють зростання стрептококів, перешкоджають поширенню карієсу, мають протипухлинну дію і запобігають утворенню тромбів.

Поєднання всіх продуктів, які потрапляють в організм при вживанні суші та ролів дозволить довго перебувати у відмінній фізичній формі. Варто замовити суші в якості швидкого перекушування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ