Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку провели психологічний тренінг–навчання для дітей з інвалідністю

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
1/2
Протягом тижня в рамках роботи "Інтеграційних студій розвитку для дітей та молоді з інвалідністю" управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено психологічний тренінг–навчання для дітей з інвалідністю, спрямований на розвиток пізнавальних здібностей. Про це Гал-інфо повідомили 3 грудня у пресслужбі Луцької міської ради.

Арт-терапевт та практичний психолог, Олена Солоненко за допомогою психологічної гри знайомила дітей з видами відчуттів та способами пізнання оточуючого світу. Заняття було спрямоване на розвиток уваги, пам’яті та дрібної моторики. Особливо цікавою, але водночас і складною, була вправа на одночасне малювання обома руками.

У другій частині заняття діти створювали об’ємну зимову аплікацію білих ведмедів із вати, паперу та блискіток. Це сприяло розвитку дрібної моторики, уяви, довільної уваги, а також зняттю емоційної напруги.

Діти із задоволенням спілкувались, дізнавались нове про себе, отримали позитивні емоції від нестандартних методів створення малюнків.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ