Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові лікарі видалили поліцейському11-кілограмову злоякісну пухлину

Львівські лікарі видалили 24-річному поліцейському 11-кілограмову злоякісну пухлину у лікарні швидкої медичної допомоги Першого територіального медичного об'єднання.
фото - www.facebook.com/1tmolviv

Про це інформує Перше територіальне медичне об'єднання міста Львова у фейсбуці.

Про пухлину в животі 24-річний правоохоронець Святослав дізнався у переддень весілля рік тому. Відтоді молода родина з проханням допомогти обійшла не один медзаклад. Однак на операцію через величезний розмір пухлини ніхто не наважувався. 

Упродовж року вона тиснула на внутрішні органи, тож до лікарні швидкої медичної допомоги Львова Святослав потрапив вже у вкрай важкому стані. З гострим болем у животі з Червонограда його доправила швидка.

У пацієнта виявили перитоніт (запалення черевної порожнини), одразу два абсцеси (загноєння), а також розрив тонкої кишки. 

Чоловікові довелося негайно робити операцію. Хірургічне втручання тривало 5 годин. Щоб врятувати пацієнта, гігантську пухлину йому видалили разом з трьома метрами тонкої кишки та одним метром товстої. Це був вимушений крок.

Операція минула успішно. Але на цьому випробування Святослава не завершилися.

Згодом результат гістологічного дослідження, яке виконували спеціалісти Паталогоанатомічного центру, показав, що пухлина злоякісна. Це означає, що попереду у чоловіка тривале лікування. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ