Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові завершують реконструкцію вулиці Пилипа Орлика

Як повідомили в пресслужбі Львівавтодору, реконструкція по вул. Пилипа Орлика, яка розпочалась 23 липня 2020 році, та мала тривати 17 місяців - підходить до завершення.

Проєктом передбачалось розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури, облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні.

Реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території (знесення аварійних дерев та насадження новими).

В процесі реконструкції вулиці з’явився ряд непередбачуваних додаткових робіт внаслідок того, що в процесі заміни комунікацій було виявлено так звані грунти-пливуни, тому проводилась виїмка грунтів та їх заміна - про це детальніше у відео. Також, на жаль, воєнний стан вніс корективи в графік виконання робіт підрядником.

Цього тижня підрядна організація ТзОВ «Онур» проводить фінальні роботи - влаштування бордюрів та поребриків, конструктивних шарів пішохідних тротуарів та верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ