Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЖК «Шенген» від РІЕЛ у Львові введено в експлуатацію нові будинки

Корпорація Нерухомості РІЕЛ успішно завершила ще один етап реалізації житлового комплексу «Шенген» у Львові. Будинки №8 та №10 другої черги отримали сертифікати готовності до експлуатації від Державної інспекції архітектури та містобудування України (ДІАМ), що підтверджує завершення всіх будівельних робіт та повну готовність об'єктів.

Будинок №8, 12-поверховий, має 51 квартиру загальною площею 3531,3 м², включаючи восьмикімнатну квартиру площею 232 м² та п’ятикімнатну площею 157,1 м², що створює високий рівень комфорту для мешканців.

Будинок №10 – це 13-поверхова будівля загальною площею майже 5 тисяч м², де розташовано 60 квартир, серед яких однокімнатні, двокімнатні та чотирикімнатні. Особливістю є наявність просторих семикімнатних квартир. 

Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ, Ростислав Мельник, зазначив: «Введення в експлуатацію будинків №8 та №10 ЖК «Шенген» є важливим кроком у розвитку цього проєкту. Ми продовжуємо підтверджувати свою репутацію надійного забудовника, який забезпечує високу якість та виконання зобов’язань. ЖК «Шенген» поєднує сучасні архітектурні рішення з комфортом і безпекою, що робить його ідеальним місцем для життя».

Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ, Ростислав Мельник

Наступним етапом буде отримання поштових адрес та підготовка документів для оформлення права власності на квартири.

Житловий комплекс «Шенген» є одним із наймасштабніших проєктів у Львові Корпорації Нерухомості РІЕЛ, який поєднує передові технології будівництва з ретельно продуманими умовами для комфортного проживання.

Більше інформації про комплекс та доступні квартири можна знайти на офіційному сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ