Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Роботи з гасіння з залученням авіації на сміттєзвалищі в Грибовичах відновлено

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, роботи з гасіння з залученням авіації на сміттєзвалищі в Грибовичах відновлено. Вночі роботи тривали до 2.30 год. Загалом за вчорашній день було здійснено 28 скидів води з літаків, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Вночі гасили пожежу до 2.30 год. Працювали 4 бойові екіпажі. Сьогодні також розпочинаються роботи з гасіння з допомогою літаків. Можливо, будуть відновлені пошукові роботи. Вчора зсуву не було, лише частково розбили гору сміття», - зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області, протягом 8 червня для виположення схилу сміттєзвалища було залучено 2 літаки АН-32П. О 20.18 год. авіація ДСНС України роботу припинила. Літаками здійснено 28 скидів води (216 тонн).

Проводилось гасіння окремих осередків пожежі на загальній території близько 0,5 га (5600 м кв.). Ліквідовано загорання окремих осередків на ділянці площею 4100 м кв. До гасіння пожежі було залучено 16 одиниць техніки та 180 осіб, 4 бульдозери. О 22.00 основні роботи по гасінню пожежі були зупиненні.

Екологи радять через пожежу на Грибовицькому смітєзвалищі ізолювати дітей

З 23 год 30 хв 8 червня до 02 год 30 хв 9 червня, з метою запобігання розповсюдження пожежі на нові території, її локалізації та збільшення “розриву”, проводилось гасіння окремих осередків пожежі на ділянці біля 600 м кв. Роботи завершені о 02.30 год 9 червня. В нічний час до гасіння пожежі  було залучено 4 одиниці техніки та 17 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ