Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На блокпостах Луганщини заблоковані члени комісій і спостерігачі від «Нашого краю»

На блокпостах Луганщини заблоковані представники «Нашого краю» – члени комісій і спостерігачі від партії у 114 виборчому окрузі. Про це з місця події повідомляє співголова партії «Наш край» Антон Кіссе. Про це повідомила прес-служба партії.

За словами Кіссе, зараз заблоковано понад 20 машин з представниками партії, які їхали в комісії. «На блокпостах Новостахановка, Новоохтирка, Муратово, Нова Астрахань зараз заблоковано 23 машини з нашими спостерігачами і членами комісій», – повідомляє Кіссе.

За інформацією співголови «Нашого краю», розпорядження не пропускати машини було отримано від представників влади, щоб послабити у комісіях представництво даної політичної сили. «Є чітка вказівка зверху не пропускати наших людей. Це говорять самі військові на блокпостах. Уже зараз зрозуміло, що в 114 окрузі влада об’єдналася з Оппоблоком і буде зривати вибори », – зазначив Кіссе.

Як повідомив політик, «Наш край» закликає правоохоронні органи розпочати виконувати свої посадові обов’язки і забезпечити законність виборчого процесу. Як відомо, 17 липня в 7 округах пройдуть довибори до Верховної Ради України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ