Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наш Край» закликає українців прийти на виборчі дільниці 17 липня

Партія «Наш Край» закликає виборців прийти на дільниці 17 липня та взяти участь в голосуванні на довиборах в 7 мажоритарних округах. Агітаційна кампанія на довиборах виявилася вкрай брудною та не конкурентною. Замість змагання ідей та смислів деякі кандидати вдалися до організації системного підкупу виборців та підготовки до фальсифікації результатів волевиявлення. Про це повідомила прес-служба партії.

«Наш край» протягом всієї виборчої кампанії неодноразово закликав правоохоронні органи, Центральну виборчу комісію, інші органи державної влади вжити заходів для повернення агітації в законне русло.

Органи державної влади та окремі учасники виборчого процесу зробили все можливе для дискредитації самої суті демократичних виборів. Системне застосування штабами деяких кандидатів брудних технологій, підкупу, поширення неправдивих відомостей, знецінило вагу голосу виборця і відбило в людей бажання голосувати.

Партія висловлює сподівання, що правоохоронні органи та відповідальні за організацію виборів посадові особи зможуть забезпечити дотримання виборчого законодавства в день голосування та під час підрахунку голосів.

«Наш Край» звертається до всіх українців, незважаючи на зневіру та негативне ставлення до брудних ігор окремих кандидатів, прийдіть на виборчі дільниці 17 липня та віддайте свій голос за чесних та відповідальних політиків, які гідно представлятимуть Ваш край у Верховній Раді.

Шановні виборці, не дайте шахраям та політичним невігласам вкрасти Ваш голос. Прийдіть на дільницю і підтримайте кращих!", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ