Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Синютка: Наш головний успіх – в єдності

23 лютого, під час Ради регіонального розвитку області голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка презентує план розвитку Львівщини до 2021 року.

"Львівщина це той регіон, який продемонструвала антитезу до того, що поширюють наші вороги. Ми гордимось нашими успіхами, але наш головний успіх в єдності. З 2014 ми тяжко, але впевнено йдемо до економічного зростання. Ми зробили не лише крок вперед, а й базу, щоб впевнено дивитись в майбутнє", - зазначив Олег Синютка.

За дорученням Президента України Петра Порошенка кожна область в розрізі кожного населеного пункту сформувала перспективний план розвитку територій на 2019 – 2021 роки.

Нагадаємо, що подібні розгляди плану розвитку відбулись у кожному районі Львівщини, відтак, такі слухання здійснили і у кожному населеному пункті.

Обговорення планів розвитку тривали більше двох місяців. На підставі пропозицій сформували загальний план розвитку Львівської області.

Нагадаємо, що у кожному регіоні країни повинні бути розроблені плани перспективного розвитку територій. Ці плани будуть містити позиції із основних інфраструктурних проектів, об'єктів соціальної та житлово-комунальної сфери, що повинні бути відремонтовані, збудовані, доведені до відповідного рівня експлуатації протягом 2019 – 2021 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ