Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК задовольнила звернення «Нашого краю» щодо відновлення роботи ОВК-114, – Олександр Мазурчак

Після звернення «Нашого краю» до ЦВК та заміни нею кілька членів ОВК, комісія у 114-му виборчому окрузі нарешті розпочала свою роботу та продовжила прийом документів. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак. Про це повідомила прес-служба партії.

За його словами, партія неодноразово зверталася до Центрвиборчкому щодо порушень у 114 окрузі. «ЦВК відреагував на останнє звернення партії, замінивши кілька членів окружної комісії. Справедливість частково поновлено: ОВК-114 продовжила прийом протоколів з виборчих дільниць, який зупинився через бездіяльність попереднього складу окружкому», – зазначив Олександр Мазурчак.

Він висловив сподівання, що оновлена комісія чесно і відповідально виконуватиме свої обов’язки та завершить встановлення результатів на виборах в окрузі. «Наші представники стежитимуть за роботою ОВК доти, доки справедливість не буде відновлена у повному обсязі та луганчани не отримають нового представника у Верховній Раді», – зауважив співголова «Нашого краю».

Разом з тим, Олександр Мазурчак закликав ЦВК залишати 114 округ у полі уваги до остаточного встановлення результатів виборів.

Нагадаємо, сьогодні вдень повідомлялось про те, що керівництво ОВК-114 втекло. Пізніше також було повідомлення про замінування окружкому, яке не підтвердилося.

За даними ЦВК, станом на 18:20 представник «Нашого краю» Сергій Шахов лідирує у 114 окрузі з результатом понад 40%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ