Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Синютка закликав Садового скликати комісію ТЕБ і НС та сесію Львівської міськради для захисту підприємців

Народний депутат від «Європейської Солідарності» Олег Синютка закликав Садового негайно скликати комісію ТЕБ і НС та сесію Львівської міськради для захисту підприємців. Про це Олег Синютка написав на своїй сторінці у ФБ.

«Вчора почув новину про те, що міська влада Львова готує позов до суду на рішення Кабміну про карантин «вихідного дня». Також планується створення чергової «робочої групи». Піар та окозамилювання напередодні другого туру виборів – по-іншому годі назвати імітацію «бурхливої діяльності» Садового та його групи. Бо ж і дитині зрозуміло, що рішення суду доведеться чекати місяцями. А діяти в інтересах львів’ян, зокрема підприємців, потрібно вже зараз», – написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка.

Він наголошує, що міській владі необхідно зробити конкретні кроки для вирішення ситуації.

«Перше. Львівський міський голова повинен скликати ТЕБ і НС – Комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (Комісія з надзвичайних ситуацій) і саме на ній вирішити, яка саме епідеміологічна ситуація у Львові? І, чи потрібно в нашому місті запроваджувати «карантин вихідного дня»?

Друге. Потрібно скликати сесію Львівської міської ради і на ній затвердити ці кроки. І таке рішення матиме юридичну силу, захищаючи людей перед свавіллям «зеленої» влади, яка заганяє країну в новий виток кризи», – зазначив Синютка.

Як пише Синютка, «я особисто, «Європейська солідарність» як партія, місяцями пропонуємо простий шлях: потрібно провести масове тестування львів’ян, відправити людей з позитивним тестом на самоізоляцію і дозволити підприємцям працювати».

Також він зазначає, що «лише за кошти, які були вкрадені поки ще чинною міською владою з ремонту вулиці Бандери (а це 90 мільйонів гривень), можна було б провести тестування, щонайменше, третини львів’ян».

«Під час надзвичайних ситуацій не можна втікати і ховатися за відосиками та судами. Потрібен чіткий план і конкретні кроки», – наголошує Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ